En la reunió mantinguda s’han abordat possibles accions conjuntes dirigides a l’alumnat de la Llançadora

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló estan treballant en l’obertura de noves vies de col·laboració amb la finalitat de continuar afavorint la formació i la inserció laboral de les persones desocupades del territori.


De fet, la gerent del Consorci, Olga Oruña, i la tècnic de formació de l’entitat, Gemma Flors, han mantingut una reunió amb el director del centre, Miguel Monar, i el professor de Tecnologia Ceràmica, Manolo Herrero, per a abordar possibles accions conjuntes dirigides a l’alumnat de la Llançadora.

Amb aquesta proposta el Pacte busca apropar l’oferta educativa d’aquest centre públic als alumnes de la Llançadora, els qui estan rebent formació específica en ceràmica digital.