El Consorci ha participat aquesta setmana en la fira Orienta’t d’Almassora davant 250 estudiants dels IES Álvaro Falomir i Vila-vermella, i el Centre de Formació Cervantes

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics continua treballant per la creació de noves oportunitats d’inserció laboral i pel desenvolupament dels diferents sectors econòmics emmarcats en els municipis consorciats. Com a mostra d’aquesta missió, el Consorci ha participat aquesta setmana en la fira Orienta’t d’Almassora, un esdeveniment que reuneix organitzacions i empreses per a donar a conèixer sortides laborals a la joventut.

L’equip del Pacte ha acudit aquest dilluns i dimarts a la XII Fira Orienta’t d’Almassora per a informar l’alumnat dels instituts Álvaro Falomir i Vila-vermella, i el Centre de Formació Cervantes de la localitat dels serveis que ofereix en matèria d’orientació laboral, assessorament a empreses i emprenedors, i formació ceràmica.

 

En aquesta fira, els 250 alumnes/as assistents han conegut l’àrea d’assessorament per a emprenedors i pimes, en la qual el Pacte ajuda en la tramitació d’ajudes o creació de negocis, el departament d’orientació laboral i intermediació d’empreses, o la Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible amb la qual es pretén afavorir la inserció laboral de les persones desocupades i l’actualització dels coneixements de els/as treballadors del clúster ceràmic. Aquest Consorci tracta de conèixer la realitat social i econòmica de les poblacions que l’integren per a oferir-los programes de formació i assessorament encaminats a la generació de noves ocupacions.