Back to Top

“Te contamos”, el periòdic del Pacte Ceràmic

Posted on

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics estrena la seua primera publicació periòdica. “Te contamos” llança la seua primera edició de manera virtual a causa de l’actual situació de crisi sanitària, encara que en pròximes edicions es podrà gaudir de l’exemplar gratuït en format físic.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Te-contamos-abril-2020-portada-724x1024.png
Punxa en la imatge per accedir al periòdic.

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics reinicia les classes del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet que s’estava realitzant a L’Alcora

Posted on

Les sessions s’impartiran a través d’una plataforma online per a complir amb les restriccions pel Covid19

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupaciódels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha reiniciatles classes del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet per a persones desocupades que s’estava realitzant presencialment a L’Alcora des del mes de febrer.

Al curs assisteixen 15 alumnes dels nou municipis consorciats, els qui estan adquirint coneixements sobre com utilitzar la tecnologia Inkjet, formació que els permetrà desenvolupar-se professionalment en el sector.

A causa de l’actual situació de crisi sanitària i el decret d’Estat d’Alarma, el Pacte es va veure obligat a pausar les classes. Ara es reinicien les sessions i s’impartiran de manera telemàtica, a través d’una plataforma online on alumnes i professorat podran connectar-se per a continuar amb la formació.

D’aquesta forma,l’alumnat continuarà amb l’aprenentatge i el Consorci continuarà donant resposta tant a les necessitats del sector ceràmic com a les persones desocupades amb una formació útil que els permeta aconseguir la inserció laboral.

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics impartirà una 3a edició del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet

Posted on

Aquesta edició del curs es realitzaráa Onda i ja s’han tramitat prop de 10 sol·licituds

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló continua oferint la tramitació telemàtica de les inscripcions per a la tercera edició del “Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet” per a complir amb les restriccions durant el període d’Estat d’Alarma. Aquesta formació es realitzarà a Onda quan revoquel’actual situació de crisi sanitària.

Aquest curs és gratuït i està dirigit a les persones desocupades dels municipis consorciats, amb la finalitat de millorar la seua ocupabilitat i que puguen, així, desenvolupar-se professionalment. A més, aquestes sessions donen resposta a les necessitats del sector i augmenten l’oferta formativa de la zona.

La formació està composta d’una part teòrica i una altra pràctica. En aquest sentit, els alumnes adquiriranel coneixement necessari per a poder desenvolupar treballs d’impressió de dissenys ceràmics adaptats a la tecnologia Inkjet.

El termini per a tramitar les inscripcions es va iniciar els últims dies de març, i s’han rebut ja prop de 10 sol·licituds. Per a realitzar aquesta gestió s’ha d’enviar la documentació que es requereix en les bases de la convocatòria i les sol·licituds al correu electrònic formacion@pacteceramic.es. Tant les bases, com la sol·licitud de preinscripció i la fulla d’autobaremació estan disponibles en la pàgina web del www.pacteceramic.es.