Back to Top

Qui som

El Consorci del Pacte Territorial per l’ocupació dels municipis ceràmics i la seva àrea d’influència de la província de Castelló és un organisme públic creat a l’agost del 2010, que des de llavors treballa per fomentar i millorar l’ocupabilitat.

Aconseguint una representació de 87.824 habitants, està format pels ajuntaments de L’Alcora, Almassora, Les Alqueries, Betxí, Borriana, Costur, Sant Joan de Moró i Vilafamés, junt als sindicats UGT, CCOO i la CEV. Així mateix, actualment la presidència recau en l’alcalde de L’Alcora, Samuel Falomir, i la vicepresidència en Mercedes Galí, alcaldessa d’Almassora.

El nostre objectiu primordial és crear noves oportunitats d’inserció laboral per al col·lectiu d’aturats i potenciar el desenvolupament dels diferents sectors econòmics emmarcats en els municipis consorciats. 

Tractem de conèixer la realitat social i econòmica de les poblacions que integren el Consorci per a oferir-los programes de formació i assessorament encaminats a la generació de noves ocupacions. 

Si vols coneixer més  de nosaltres pots consultar els nostres estatuts